.

.

11 de febrer 2012

NoelSTRONG inaugura el pódi 2012!

Noel Ruiz (Amatstrong Cycling Team) 1r sénior a la Canonja
(c) Foto: David Padilla 

Els millors avui a la Canonja, 8é absolut NoelSTRONG!
(c) Foto: David Padilla

Gran cursa avui de tot l´equip Amatstrong Cycling Team al Trofeu Sant Sebastià de la Canonja, amb dos corredors entre els 15 primers i acabant com a sisé millor equip en aquesta cursa.

Noel Ruiz (Amatstrong Cycling Team) i José Maria Benitez (Amatstrong Cycling Team) han arribat en el grup de 27 corredors que han disputat la cursa als carrers de la localitat tarragonina de la Canonja, després de una llarga escapada desde els primers quilómetres de la cursa.

En Noel ha estat 8é absolut i 1r sénior i en José Maria 15á absolut i 5é máster, rodeijats de molts corredors de la categoria élit i donant la sensació que seràn dels nostres corredors més forts a principi de temporada.

La resta de corredors de l´equip han arribat al gran grup a quatre minuts del vencedor, i agafant el ritme en aquestes primeres curses de pretemporada. Xàvi Casas (Amatstrong Cycling Team) acabant el 71é, Toni Gil (Amatstrong Cycling Team) el 84é, Óscar Gómez (Amatstrong Cycling Team) el 85é i Toni Tirado (Amatstrong Cycling Team) el 111é.

La classificació oficial AQUÍ.

Demà cap a la Bisbal d´Empordà amb molts debutants del team, i amb les ganes de fer el millor que puguin les nostres cames, amb una filosofia de familia, ajudant als nous a pendre i deixant els més veterans que es moguin per davant de la cursa.

Bon vespre i demà més infoSTRONG!

Via: @Amatstrong