.

.

12 de febrer 2012

Doblet avui a la Bisbal d´Empordà!

Amb una participació de corredors propera als 170 inscrits, Amatstrong Cycling Team ens hem presentat a la linea de sortida de la cursa social de la Bisbal amb 13 corredors, després de la baixa a darrera hora de Toni Gil (Amatstrong Cycling Team) amb problemes físics.

La cursa rapídissima desde la mateixa sortida i amb els dos pasos per l´Alt de Rupià, que han fet despenjar forces corredors, dels nostres fins a 4, alguns per debutar avui i altres després de participar ahir també a la social de la Canonja.

Mauricio Muller (UPV Bancaja) s´ha imposat a Adrià Moreno (Mopesa) i Raul Cruz (CC Vallés) en una "volatta" de més de 70 corredors, i on els nostres han estat Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) 9é absolut i 1r sénior i Joan Manel Borràs (Amatstrong Cycling Team) 12é absolut i 3r máster.

 Albert Giol (Amatstrong CT 2.0) 9é absolut i 1r sénior
Foto: Alexandra Deulofeu

Joan Manel Borràs (Amatstrong CT 2.0) 12é absolut i 3r máster
Foto: Alexandra Deulofeu 

Problemes amb l´entrega de trofeus i només ha pujat l´Albert
Foto: Alexandra Deulofeu

Hi ha hagut problemes amb les classificacions ja que amb una arribada amb tants de corredors els àrbitres han tingut feina a fer la classificació final, fins al punt que han ajuntat classificacions i han quedat premis per entregar com els d´en Joan Manel Borràs (Amatstrong Cycling Team) que ha fet 3r máster, i l´Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) que havia de pujar al lloc més alt a la categoria sénior i no ho ha fet.

Pel que fa a la resta de corredors que han arribat al 1r grup, Fernando Garcia (Amatstrong Cycling Team) ha estat 35é, Eduard Oller (Amatstrong Cycling Team) 47é, José Maria Benitez (Amatstrong Cycling Team) 51é, Toni Costa (Amatstrong Cycling Team) 54é, Josep Maria Sánchez (Amatstrong Cycling Team) 57é, Xavier Casas (Amatstrong Cycling Team) 60é i Josep Maria Lloret (Amatstrong Cycling Team) el 73é després de patir rampes als darrers quilómetres i arribar una mica despenjat.

Han quedat fora de combat per motius físics @Amatstrong (Amatstrong Cycling Team)Xavier Noguera (Amatstrong Cycling Team)Juanjo Calvo (Amatstrong Cycling Team) i Óscar Gómez (Amatstrong Cycling Team).

No ho hem fet gens malament per equips, per darrera els potents UPV Bancaja, Bicis Esteve, o el CC Boulou. Demà amb la classificació oficial us confirmarem la posició per equips.

FalimiaSTRONG quasi al complert, felicitats companys/anyes!
Foto: Alexandra Deulofeu

Res més per avui familia! Doblet de pódis dissabte i diumenge, i la setmana vinent ens esperen dues curses més al dissabte, a la 2a etapa de la Challenge de la Canonja i a la cursa social de Porqueres.

Us ho explicarem!

Via: @Amatstrong