.

.

18 de gener 2011

110 quilómetres més, gràcies Josep!

Bona companyia avui també, Jordi & Josep
(c) Foto: @Amatstrong

Sortida molt agraïda avui pel recorregut i sobre tot pels acompanyants, Jordi Quintanas (Medina Llagostera) i Josep Codinach (Viveros Alcanar). També ens ha acompanyat una estona fins a la canya en Jordi Garcia (Club Ciclista Banyoles).

Sortida desde Serinyà vint minuts després de les nou direcció Olot, passant per Castellfollit de la Roca de camí. Després cap a la Vall d´en Bas per tornar pels túnels i Sant Feliu de Pallerols. Seguidament La Cellera de Ter, Anglés, Bescanó, Girona i tornada cap a casa per l´autovia de Banyoles, 110 quilómetres en total.

Comences a estar en forma Josep, felicitats!
(c) Foto: @Amatstrong

En Josep ens ha demostrat que està fent una bona pre-temporada i hem fet la ruta molt i molt ràpid. Jo i en Jordi hem fet algun relleu de tant en tant, peró en Josep ha marcat el ritme quasibé tot el camí i a un ritme molt bó en tot moment. Es nota que té ganes aquesta temporada i les cames li comencen a funcionar.

En Jordi preparant les Copes del Món
(c) Foto: @Amatstrong

En Jordi té previst participar en quatre proves de la Copa del Món júnior de btt aquesta temporada, i està planificant la temporada per arribar-hi el millor possible. Amb aquests entrenaments de volum i el treball al gimnàs segur que obtindrà molt bons resultats.

Per la meva banda, bones sensacions de cames, i demà hem tornat a quedar per fer dues horetes més suaus al matí. Ara cap a la feina que falta gent, i al vespre per aqui un altre cop. Fins ara!

Via: @Amatstrong