.

.

27 de gener 2013

Pódi i 5ns per equips al GP Bicis Esteve!

Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) 1r sénior
(c) Foto: Albert Banyeres

Un luxe classificar-nos cinquens de 19 equips!
(c) Foto: Amatstrong Cycling Team

Espectacular cursa avui a Palamós amb la celebració del Gran Premi Bicis Esteve, amb 200 corredors a la linea de sortida, i un recorregut trencacames per davant de 90 quilómetres (1.700 metres de desnivell) amb la ascensió a la Ganga com a principal dificultat. 

La mitjana de la cursa ha estat superior als 40 quilómetres/hora i amb un pódi encapçalat per Oriol Escolano (Telco´m) per davant de Oriol Colomé (Bicis Esteve) i Xavier Ferrer (Radikal Bikes).

Els tres millors de la categoria élit
(Oriol Colomé / Oriol Escolano / Adrià Valls)

Els nostres corredors han arribat amb diferents grupets a meta, els més destacats, 20é Liki Viñas (Amatstrong Cycling Team) i 4rt máster, i Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) 30é i primer de la categoria sénior. Per darrera la resta de corredors amb Josep Maria Lloret (Amatstrong Cycling Team) 74é, Eduard Oller (Amatstrong Cycling Team) 75é, German Perez (Amatstrong Cycling Team) 86é, Toni Costa (Amatstrong Cycling Team) 88é, Xavier Casas (Amatstrong Cycling Team) 120é, David Colomer (Amatstrong Cycling Team) 162é, i Rafael Delgado (Amatstrong Cycling Team) FC.

Amb tot plegat hem acabat 5ens per equips de 19, essent el primer gran resultat en FAMILIA de la temporada, aixó només ha fet que començar i anem pel bon camí, pensant que quasi tots són pares de FAMILIA i no és fàcil entrenar com els primers corredors que han arribat a Palamós.

Classificació de la cursa AQUÍ.

En breu més fotos de la cursa.

Amatstrong Cycling Team Non Stop!

Via: @Amatstrong