.

.

27 de juliol 2011

Travessa Illes Medes + dinar

Fixeu-vos amb el col.lapse a l´arribada! 700 inscrits!
(c) Imatges: CNE

Aquest proper diumenge 31 de juliol estarem presents tant a la Travessa de les Illes Medes com al mini-dinar de team al Restaurant Portitxol de l´Estartit.

Per una banda, @Amatstrong pendrà part per 22ena vegada a una de les travesses clàssiques de estiu organitzat pel Club Nàutic Estartit, la 45ena Travessa de les Illes Medes a l´Estartit, amb una distància de 1.500 metres, i com la Quebrantahuesos, amb la inscripció tancada desde fa dies a 700 participants.

@Amatstrong i Maria Mercé Oliveras al 2010
(c) Foto: @Amatstrong

Aquest any les inscripcions han deixat fora els germans Nan i Maria Mercé Oliveras, favorits a la victória tant a la categoria masculina com femenina, degut a qué informàticament en 5 dies es van esgotar els dorsals per poder-hi participar. Una llàstima perqué ja han estat entre els millors altres anys i aquest no podrà ser.

@Amatstrong farà la seva particular travessa i amb un temps aproximat de 45 minuts per realitzar-la, lluny dels cracks de la natació catalana, amb un temps als voltants dels 18 minuts.

L´important és participar!

Més info de la travessa AQUÍ.

Segur que farem un bon dinar diumenge!
(c) Foto: @Amatstrong

Després de la travessa els corredors del team que s´ho han pogut combinar amb les vacances, la feina i la familia farem un mini-dinar a un dels restaurants de renom de la població empordanesa amb el xef Eduard Tauler i els ajudants Enriqueta Sala i Enric Tauler. Segur que ens "llepem" els dits tota la tarda!

Si algú més es vol apuntar a dinar hi serem a partir de les dues del migdia, no us ho perdeu!

Via: @Amatstrong