.

.

12 de juliol 2011

Preparant la Copa Castella-Lleó

Després d´un parell de setmanes descansant de la competició, Amatstrong Cycling Team pendrà part el proper 24 de juliol en una prova puntuable del Trofeu Castella-Lleó de másters a San Andrés de Rabanedo. Es tracta d´un recorregut força trencacames i on els nostres protagonistes seràn Fernando Garcia (Amatstrong Cycling Team) i Jàvi Puit (Amatstrong Cycling Team).

En Jàvi tornarà a la competició després de passar amb nota les oposicions a mestre i segur que acabarà amb ganes aquesta temporada després de molts mesos estudiant. Després d´aquesta prova a Castella Lleó, en Jàvi es centrarà en la Volta a Castelló de másters dels dies 13 i 14 del proper agost, on pendrà part a la cursa al costat de Xàvi Casas (Amatstrong Cycling Team), Tomàs Alvarez (Amatstrong Cycling Team) i Josep Maria Olivés (Amatstrong Cycling Team).

La resta de corredors pensant en la Challenge Catalana, que tornarà el mateix cap de setmana que Castellò a Vinyols i els Arcs amb el Campionat de Catalunya de fons en carretera.

Us ho explicarem!

Via: @Amatstrong