.

.

24 de juliol 2011

Gran Javistrong! En breu a pódi!

Només llegiu en calma les paraules de Jàvi Puit (Amatstrong Cycling Team) després de pendre part ahir als Campionats de Catalunya de fons en carretera conjuntament amb corredors élits i sub23 a Sant Jaume de Domenys.

Després de dos mesos sense competir ni casi entrenar degut a preparar unes oposicions va ser capaç ahir de ser dels 76 corredors dels més de 150 que vàren pendre part la sortida a la cursa, i tot i quedar "enrampat" en l´sprint final va fer un gran resultat.

No el va poder acompanyar finalment Xàvi Casas (Amatstrong Cycling Team), degut a qué el dia abans va tenir problemes mecànics amb la bici que li va impossibilitzar esser-hi.

Aquí teniu les seves paraules:

"He tornat a acabar un Campionat de Catalunya élit i sub23 després de molts anys. Carrera dura, dura, dura,... quasi 44 quilómetres/hora de mitjana i molta cuneta, molt aire. Molta participació, 150-160 corredors, acabant la meitat. Respecte a la cursa, encara amb dolor de cames de l´Ultratrail d´Andorra, la idea era acabar.

Peró amb el pas dels quilómetres (135) he vist que anava bé i he començat a pensar en la victória en máster. En Jordi Fernandez (Asesores de Navarra) anava en un tall del davant i he començat a tensar fins que l´hem agafat... de cara a l´sprint, quan ja em veia amb forces i guanyador, RAMPES, ufff! He entrat a meta pedalant amb una cama, i dels últims, per variar...

Començo a agafar la forma, encara queda, peró aquest any caminaré més que mai...

PD: S´han vist coses molt rares avui a la cursa. Gent que anava a la fuga bona, de sobte s´han quedat i han acabat al pilot, gent que estava vestida i no ha sortit,... En definitiva, coses que només passen quan hi ha un control sorpresa!"

Gràcies pel teu esforç Jàvi, a pensar en Vilaseca!

Via: @Amatstrong