.

.

15 de juny 2011

Un nou cap de setmana repartits


Aquest proper cap de setmana tornarem a estar repartits per tota la geografia espanyola, amb @Amatstrongers participant a proves tant diferents com la Quebrantahuesos a Sabiñanigo, el Triathlon Series by Polar a Madrid o al Memorial Viçenç Gavaldà a la Pobla de Mafumet a Tarragona.

A la Quebrantahuesos les nostres referències seràn Fernando Garcia (Amatstrong Cycling Team) i Josep Maria Sánchez (Amatstrong Cycling Team), després d´haver-hi participat altres vegades, segur que milloren el seu registre personal.

A Madrid, a la prova sprint del Triathlon Series, Nan Oliveras (Amatstrong Cycling Team) intentarà no tenir la mala sort de les seves darreres curses amb averies i caigudes. Una prova feta a la seva mida, peró amb rivals de molt prestigi, segur que estarà entre els millors.

I a la Pobla de Mafumet competint amb corredors de les categories élit i sub23, la nostra referència serà Albert Giol (Amatstrong Cycling Team), que ha aprofitat per descarregar piles aquestes darreres setmanes, per preparar al 100% les 15 darreres curses de la Challenge Catalana, on es troba top10 i pódium provisional de la categoria sénior.

Propers al cap de setmana, el team... novament a la competició!

Via: @Amatstrong