.

.

03 de juny 2011

Renovacions i incorporacions


Tenim bones noticies de cara el 2012 ja que la totalitat de corredors que formen la plantilla de Amatstrong Cycling Team aquesta temporada han decidit renovar de cares a la propera. El bon ambient obtingut durant les primeres curses de l´any són resultat de l´extraordinàri nivell humà de cadascún dels integrants d´aquest projecte, que entre ells quasi no es coneixia ningú i ara Amatstrong Cycling Team és com una petita familia més, i que es nota a cada cursa que anem.

Comentar-vos també les tres primeres incorporacions confirmades pel 2012, de la mateixa extraordinària qualitat humana que els actuals corredors i corredores. Es tracta de dos corredors més de la provincia de Girona, Toni Costa i Eduard Oller, i un corredor més de Barcelona, Toni Tirado.

Continuarem per tant amb corredors de totes les provincies catalanes més l´alacantina GlóriaStrong i el "mitg" madrileny Nan Oliveras, resident al Centre d´Alt Rendiment Blume de Madrid, i que combinarà les curses de duatló i triatló, amb curses de carretera defensant els colors del nostre team.

Gràcies a tots els que aporteu el vostre granet de sorra!!!

Via: @Amatstrong