.

.

25 de juny 2011

3rs per equips a Sant Joan Despí!

Avui 3 top20 a Sant Joan Despí!
(c) Foto: Carles Lara

Tot i que alguns corredors del team no estàn massa animats després de la cursa d´avui, hem col.locat tres corredors entre els 20 primers i hem acabat en la tercera posició per equips, cosa que ens permet alhora passar a la tercera posició per esquadres a la Challenge Catalana de másters 2011.

Llàstima de la retirada per averia del nostre millor classificat a la general, Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) i d´Óscar Gómez (Amatstrong Cycling Team), ja que la tercera posició per equips és molt bon resultat.

Una escapada nombrosa pel davant on no hem pogut situar a cap Amatstronger, alguns corredors ho han vist com si no hagués estat una bona cursa. Peró la junta està realment satisfeta del treball dels corredors i encoratjant-los a seguir gaudint del ciclisme de competició, encara que no hi haigi cap victória.

Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) només perd dues posicions a la classificació general, i passa del 6é lloc al 8é absolut.

D´altra banda, Joan Manel Borràs (Amatstrong Cycling Team) i Xavier Casas (Amatstrong Cycling Team) s´apropen al top10 de la general després de arribar avui en les posicions 16 i 17 a Sant Joan Despí.

També comentar-vos el top20 de Quim Córdoba (Amatstrong Cycling Team) a la posició 19, i el gran 28é lloc de Fernando Garcia (Amatstrong Cycling Team) després d´estar al capdavant del grup perseguidor en bona part de la cursa.

Tampoco estamos tan mal!

Classificació de la cursa d´avui AQUÍ.

Via: @Amatstrong