.

.

28 de maig 2011

Gonzalostrong el millor a Banyoles!

Gonzalo Vilaseca (Amatstrong Cycling Team)
(c) Foto: Julie Bourgeois

Gran cursa avui a Banyoles de tot l´Amatstrong Cycling Team, on els sis corredors que hi han prés part han demostrat la seva qualitat humana entre companys, i ajudant-se en tot moment en la dura ascensió a Rocacorba.

El nostre millor corredor avui ha estat Gonzalo Vilaseca (Amatstrong Cycling Team) en la 13ena posició després de començar molt retrassat a la part més dura de la pujada final. Excel.lent resultat a 3 minuts i 11 segons d´un gran Miguel Martin (Sarfa), que ja va demostrar a la passada cursa de Vilajuiga que és un dels corredors másters més en forma de Catalunya avui en dia.

També destacar l´escapada en un petit grupet desde el primer quilómetre de Joan Manel Borràs (Amatstrong Cycling Team), pagant l´esforç a la pujada i arribant en el lloc 30é a quasi vuit minuts del vencedor.

Entre aquests dos corredors del team també destacar el 19é lloc de Albert Giol (Amatstrong Cycling Team), i Fernando Garcia Lobostrong (Amatstrong Cycling Team) en el lloc 29é. La resta 33é Josep Maria Sánchez (Amatstrong Cycling Team) i Xavier Casas (Amatstrong Cycling Team) el 34é.

Tot plegat, 5ens per equips!

Gràcies corredors!

Classificació de la cursa AQUÍ.

Via: @Amatstrong