.

.

10 de juny 2013

SuperSagan plata als Campionats de Catalunya!


Després de fa unes setmanes Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) essent medalla d´or als Campionats de Catalunya de crono a Montroig, el dissabte un grandíssim Eduard Suñé (Amatstrong Cycling Team) va ser plat en la prova de fons en carretera dels Campionats de Catalunya absoluts a la localitat tarragonina de Freginals, només superat per Jonathan Rubio (Biketraining) i per davant de Alejandro Martinez (CCamp).

Espectacular cursa de l´Edu, estpan atent a totes les fugues i tot i no agafar la bona del final, donant la cara a les pujades tot i el fort ritme del pilot, on el nivell dels participants era altíssim, corredors de tota Catalunya i també de fora, la sell.lecció andorrana per exemple, que va aconseguir la victória a la cursa de la mà de Guy Diaz, peró no puntuant pel Campionat de Catalunya essent d´un altre país.

Finalment amb un sprint boníssim l´Edu acabaraia 7é absolut, 3r sénior i subcampió de Catalunya, en un grup on també arribaria Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) essent 10é de la categoria sénior. Una mica més retrassats arribarien també German Perez (Amatstrong Cycling Team) i Liki Viñas (Amatstrong Cycling Team), fent una gran cursa i arribant a pocs minuts del grup principal.

A la classificació per equips en aquesta prova victória de la sel.lecció andorrana per davant de Lizarran i de Munt Bikes, Amatstrong Cycling Team acabariem a la setena posició.

Classificació oficial AQUÍ.

Bonica imatge dels dós pódis de la cursa amb 6 medalles en joc i 6 maillots de corredors de direfents equips, tot molt repartit i tothom content!

En breu més fotos de la cursa.

Gràcies Edu!

Via: @Amatstrong