.

.

05 de març 2013

Donabike amb Amatstrong Cycling Team!


Donabike i el seu toc de colorSTRONG (Carme Mas, ex-presidenta de la Federació Catalana i bona seguidora del team, així com impulsora de Donabike) va ser present el passat diumenge a la Roca del Vallés a la prova femenina de btt organitzada per Torreta Bike.

Aquí teniu la nota de prensa:

El passat diumenge dia 3 de Març va tenir lloc la Marxa BTT femenina organitzada per La Torretabike a la població de La Roca del Valles. Mes de 450 dones van participar en aquesta marxa, dissenyada amb molt de tacte i cura per que totes les dones sense cap excepció poguessin gaudir d'un dia i d'un esdeveniment exclusiu. Hi ha que felicitar al club organitzador per el gran esforç que representa el poder tirar endavant una marxa com aquesta, per tenir cura de tots els detalls que volem detallar seguidament, ja que no varen ser pocs:

Recorregut: tres recorreguts amb quilometratges perfectes i assequibles.

Controls: en tot moment no faltava cap senyalització i moltes persones (en aquest cas molts homes) vetllant per totes les participants.

Serveis: esmorzar per agafar força abans de la sortida, entrepà a la arribada, avituallaments, servei WC.

Obsequis i sorteijos: els comerços del la població i els patrocinadors de la marxa van oferir els seus productes que van ser sorteijats entre totes les dones participants.

Inscripció: molt important el preu que es va posar, 6€ una manera que va fer possible que moltes noies joves i que tres generacions (avia,mare i filla) poguéssin participar-hi. Amb tot això Donabike té la percepció que alguna cosa està cambiant en el món de la dona i la bicicleta.

Cada cop es veuen mes dones amb bicicleta i el més important amb ganes de participar en proves de passar una estona en companyia de més dones i sobretot fer esport.

Ens calen iniciatives com aquestes on totes participem i que totes guanyem, sense necessitat de controls de temps, ni competicions on cada una de nosaltres valorem la nostra fita i el nostre esforç i on la satisfacció de poder compartir unes hores gaudint de la bicicleta es la gran importància.

Tornem a felicitar a les organitzadores/organitzadors, al club, a totes les persones i estaments que ho han fet possible i sobre tot a totes les dones que van gaudir del diumenge. Gràcies!!

DONABIKE dona@donabike.com

Gràcies per lluïr els nostres colors Carme!

Via: @Amatstrong