.

.

24 de febrer 2013

Espectacular weekend: TripletSTRONG +1!!!

Eduard Suñé (Amatstrong Cycling Team)
1r Absolut categoria Sénior Challenge de la Canonja

Glória Amorós (Amatstrong Cycling Team)
Pódi Challenge Interclubs Vinalopó a Novelda (Alacant)

Albert Giol (Amatstrong Cycling Team)
2n sénior Social Bescanó + 2n absolut sénior General
Challenge Socials de Girona de carretera

Gemma Cabanas (Amatstrong Cycling Team)
Finisher amb Trideporte Bimbache Amatstrong
1a etapa Andalusia Bike Race

Sense paraules, espectacular, triplet de pódis aquest cap de setmana, a tres curses diferents, i sumats a la primera etapa de la Gemma Cabanas (Amatstrong Cycling Team) a la Andalusia Bike Race, fem un mini-resum de tot, que sinó haurem de "llogar" algun servei de premsa, que tenim molt material! :P

1r pódi: Challenge de la Canonja ahir dissabte, amb un gran Edu Suñé (Amatstrong Cycling Team) finalitzant després de tres etapes com al millor corredor sénior de la competició, que demostra que serà una referència per nosaltres al calendàri català de curses de carretera.

2n pódi: Trofeu Interclubs Vinalopó també ahir dissabte, on Glória Amorós (Amatstrong Cycling Team) pujava ahir també a pódi en la categoria femenina, demostrant les ganes que té de tornar a córrer amb nosaltres, lluïnt el 5 de tot cor!

3r pódi: Social de Bescanó aquest matí, on Albert Giol (Amatstrong Cycling Team), escapat amb tres corredors més, semblava ue arribarien a meta, i absorvits a poc del final, acabaria com a segon sénior i segon també a la general final de les curses socials de carretera de Girona. Vuit corredors més disputarien aquesta cursa amb diferent resultat i que demà  detallarem en una crónica.

+1 per Gemma Cabanas (Amatstrong Cycling Team), acabant en 7ena posició de la categoria femenina duets en la primera etapa de la Andalusia Bike Race, prova de btt de sis dies, de moltíssim nivell i on hi tenim també el nostre granet de sorra.

En breu més fotos de tot plegat, una mini-crónica perqué n´estigueu al corrent i veieu que no parem mai. Bon cap de setmana el que queda i demà més sobre aquest triplet!

Via: @Amatstrong