.

.

10 de febrer 2013

Dissabte de competicióSTRONG!!!


De nou espectacular cap de setmanaSTRONG ahir amb la curses socials de Palafrugell (Girona) i la Canonja (Tarragona), on amb 11 corredors vàrem aconseguir un pódi més amb Edu Suñé (Amatstrong Cycling Team) primer de la categoria sénior i entre els 25 millors de la cursa de les comarques tarragonines. Destacar també els quarts llocs de Liki Viñas (Amatstrong Cycling Team) en categoria máster30 i Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) en sénior a la cursa de Palafrugell. Destacar la participació de 200 corredors a les dues curses, com sempre un éxit a principi de temporada.

La cursa de la Canonja va estar dominada un cop més pels corredors del Team Coluer de Tarragona amb els quatre primers llocs després de trencar-se la cursa al Coll de la Batalla. David Dalmau, Airan Fernandez i Francesc Guerra vàren ser els tres primers amb 1:10 respecte al pilot perseguidor on Edu Suñé (Amatstrong Cycling Team) va ser 23é absolut i primer de la categoria sénior, en un grup de molt nivell amb corredors del  prestigi de Joan Font, Benjamí Prades o Josep Betalú per exemple. Segon pódi de la temporada per SuñiSagan, demostrant el seu bon estat de forma per la Copa Catalana de másters i séniors que arrencarà el proper mes de març a Palafrugell.

Classificacions de la cursa AQUÍ.

Pel qué fa a la cursa de Palafrugell, molt bona actuació de Amatstrong Cycling Team, amb 10 corredors a la linea de sortida, acabant desens per equips, i amb medalles de "xocolata" essent Liki Viñas (Amatstrong Cycling Team) 4rt en másters, i Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) 4rt en séniors. Amb 10 corredors vàrem acabar 10ens per equips en una cursa de nou molt dura pel vent, i on els corredors vàren tenir que "sorteijar" la tramuntana per les carreteres del Baix Empordà abans del Coll de la Ganga i l´autovia de Palamós de tornada a meta al centre de Palafrugell. Tercera victória consecutiva de Oriol Escolano (Telco´m) per davant de Guillem Muñoz (Tomás Bellés) i Marc Frou (Bicis Esteve). 

Els nostres a Palafrugell:

18. Liki Viñas (Amatstrong Cycling Team), a 1:41 (4t máster)
49. Josep Maria Lloret (Amatstrong Cycling Team), a 4:01
67. Antoni Costa (Amatstrong Cycling Team), a 6:42
72. Albert Giol (Amatstrong Cycling Team), a 7:23 (4t sénior)
75. Josep Maria Sánchez (Amatstrong Cycling Team), a 7:23
102. German Perez (Amatstrong Cycling Team), a 9:56
120. Michael Boyes (Amatstrong Cycling Team), a 13:29
123. Xavier Noguera (Amatstrong Cycling Team), a 14:05
124. David Colomer (Amatstrong Cycling Team), a 14:05
DNF Eduard Oller (Amatstrong Cycling Team)

Classificacions de la cursa AQUÍ.

The Show Must Go On!

Via: @Amatstrong