.

.

27 de febrer 2013

Classificacions dels nostres a Peratallada


Dia de molta "batalla" pels nostres corredors ahir a Peratallada amb una caiguda a la primera volta que provocaria que la cursa de 200 corredors es trenqués en molts grups, i on Josep Maria Lloret (Amatstrong Cycling Team) era el nostre representant al primer grup per disputar l´esprint de meta, peró que una caiguda a poc de meta li faria perdre totes les opcions. El volem seguir animant desde aquí perqué és un dels corredors forts que tenim ara i que queden moltes curses per seguir demostrant-ho.

La cursa la guanyaria Mauricio Muller (Bicis Esteve), després d´un gran treball del seu company d´equip Oriol Colomé (Bicis Esteve), per davant de Airan Fernandez (Coluer), el passat cap de setmana 8é a la primera prova de la Copa d´Espanya élit i sub23 a Badajoz.

Xavier Casas (Amatstrong Cycling Team) arribaria en un tercer grup gran, @Amatstrong (Amatstrong Cycling Team) en un altre grup més endarrera, i Rafael Delgado (Amatstrong Cycling Team) en un altre més endarrera. David Colomer (Amatstrong Cycling Team) abandonaria a la darrera volta de la cursa. Amb tot plegat acabariem 15ens per equips, amb una exhibició de Bicis Esteve que guanyarien sobrats.

Classificació de la cursa AQUÍ.

Via: @Amatstrong