.

.

18 de novembre 2012

CrónicaSTRONG CX de Manresa


Espectacular circuit avui a Manresa sota la organització de Sala Sport Bike, Xavier Marti, Àngel Soler i companyia que ens han dissenyat un traçat espectacular als 7 @strongers que hem prés part a la cursa. Li ha faltat de res també a Ester Pujadas (Amatstrong Cycling Team) de posar-se dorsal, segur que a Vic ja la tenim liada!

El nostre millor corredor avui una setmana més Liki Viñas (Amatstrong Cycling Team) a tocar de nou el top10 i demostrant les seves habilaitats i técnica en aquesta especialitat del ciclisme, acabant 11é de la categoria máster, en una cursa on els millors han estat els mateixos de sempre, Gustavo Da Costa sense cap errada primer, Jordi Martorell lider de la Copa Catalana segon, i un Marc Clapés molt regular tercer, tot i una caiguda de bon principi. Avui Tomás Misser després de tenir problemes amb un tubular i passar per boxes ha quedat fora de pódi.

Per darrera un grupet format per Joan Manel Borràs (Amatstrong Cycling Team)Xavier Casas (Amatstrong Cycling Team) que han rodat plegats tota la cursa, acabant 20é i 24é de la categoria máster respectivament. Més endarrerits i perdent volta han arribat @Amatstrong (Amatstrong Cycling Team) 28é máster, Josep Maria Lloret (Amatstrong Cycling Team) 33é máster, David Colomer (Amatstrong Cycling Team) 34é máster i Xavier Noguera (Amatstrong Cycling Team) 36é máster.

Ha estat una cursa espectacular amb més de 50 inscrits a la màniga de másters, júniors i fèmines, a veure si segueix el mateix ritme a Vic, aixó és un no parar!

En breu més fotos i la general de la Copa Catalana.

The Show Must Go On!

Via: @Amatstrong