.

.

04 de novembre 2012

Crónica de CX-SJDespí by @Amatstrong


Una bona "embolicada" i técnica cursa aquest matí a Sant Joan Despí, segona prova puntuable de la Copa Catalana de CX 2012, i tal com deia David Parreño o José Garcia a la sortida, un pél massa técnica i sense cap lloc per poder rodar una mica.

Tot i així Amatstrong Cycling Team ens hem presentat amb 5 corredors i com sempre el més fort Liki Viñas (Amatstrong Cycling Team) acabant fora de la zona de punts peró el 12é máster, a 3:48 del vencedor Jordi Martorell (Moto Segre), nou líder del Campionat en aquesta categoria per les absències de Tomàs Misser i Gustavo Da Costa.

En el 22é lloc de la categoria máster ha arribat Xàvi Casas (Amatstrong Cycling Team) fent una mala sortida, peró mantenir molt bé la posició durant tota la cursa. David Colomer (Amatstrong Cycling Team) ha estat 26é máster en una bona cursa per ell, 29é @Amatstrong (Amatstrong Cycling Team) després de una averia mecànica a la primera volta i "desconectant" de la cursa, i Josep Maria Sánchez (Amatstrong Cycling Team) abandonant en un revirat circuit.

Amb aquest resultat el nostre millor corredor a la general de la categoria máster continua essent en Liki 10é, Xàvi Casas ocupa el 18é, en David 21é, @Amatstrong 22é, i la resta de corredors empatats al 35é lloc: Quim, JM Sánchez i JM Lloret.

Classificacions de la cursa d´avui AQUÍ.

Classificacions generals després de dues proves AQUÍ.

La setmana vinent les dues següents puntuables a Lleida, una el dissabte dia 10 al matí i diumenge dia 11 també a Lleida, hi serem també!

Via: @Amatstrong