.

.

27 d’octubre 2012

Crónica 1r CX Ciutat de Girona!!!


Espectacular circuit aquest matí a la 1a edició del CX Ciutat de Girona i primera prova de la Copa Catalana 2012. Amatstrong Cycling Team hem estat l´equip amb més participants, fins a 8, prenent part a la segona de les tres curses de la matinal ciclista.

La competició ha "arrencat" a les 9.30 del matí amb la cursa de promoció, tot seguit la de cadets/veterans, nosaltres de la categoria máster30 prenent part conjuntament amb la categoria júnior, i cap al migdia la tercera cursa amb els élits i sub23.

La cursa de másters ha estat dominada de cap a peus per Tomàs Misser (CC Corredor), per davant de Gustavo Dacosta (Monbike) i Jordi Martorell (MotoClub Segre). Nosaltres amb dos corredors en el top10 durant tota la cursa, Liki Viñas i Edu Oller, rodant aproximadament a 3-4 minuts del cap de cursa, fins que Edu Oller ha tingut averia i abandonant la prova. Més endarrera rodàven la resta de corredors, on @Amatstrong també punxant a la primera volta, fent un esforç per arribar a boxes i retornant a la cursa avançant fins a una dotzena de corredors, acabant entre els 20 millors també.

Gran cursa de tots, amb "cadells" en el CX com Josep Maria Lloret, que s´ho ha passat bomba en aquesta nova disciplina i no el descartem en properes curses que vaigi avançant posicions!

Pel qué fa a la categoria máster30 els nostres corredors:
9é. Liki Viñas (Amatstrong Cycling Team)
13é. Joaquim Córdoba (Amatstrong Cycling Team)
15é. Xavier Casas (Amatstrong Cycling Team)
16é. @Amatstrong (Amatstrong Cycling Team)
21é. Josep Maria Sánchez (Amatstrong Cycling Team)
22é. Josep Maria Lloret (Amatstrong Cycling Team)
23é. David Colomer (Amatstrong Cycling Team)
DNF Edu Oller (Amatstrong Cycling Team)


Classificacions Oficials de la cursa AQUÍ.

General Copa Catalana 2013 AQUÍ.

En breu més fotos!!!

Via: @Amatstrong