.

.

24 de juny 2012

SuperNoelStrong s´imposa a Freginals!

Espectacular victória absoluta de Noel Ruiz (Amatstrong Cycling Team) ahir a la tarda a la sisena prova puntuable per la Challenge Catalana Máster 2012 al Gran Premi Ajuntament de Freginals a Amposta, on només vàren poder acabar la prova 31 dles 63 corredors inscrits.

El circuit interurbà de 8 quilómetres on es farien 10 voltes, total 80 quilómetres, va estar molt animat desde la mateixa sortida amb una fuga inicial de tres corredores de l´equip Electroizas (David Pua, Albert i Edu Gomez) i SuperNoelStrong (Amatstrong Cycling Team). Els quatre corredors vàren agafar ràpidament distància i van estar plegats molts de quilómetres amb Edu Gómez imposant-se a les metes volants i Noel Ruiz imposant-se al gran premi de la muntanya. A mesura que pasaven els quilómetres Noel anava despenjant a la resta fins a meta que va arribar "mig" acompanyat de David Pua, segon finalment, i guanyant la cursa amb molta autoritat. El tercer en arribar seria ja a quatre minuts Eladi Sánchez del Sedis d´Andorra.

Segona victória de la temporada per en Noel, que ja s´havia imposat al Gran Premi Vila del Papiol, la primera puntuable de la Challenge. Ahir també va fer una gran cursa José Maria Benitez (Amatstrong Cycling Team) acabant 14é a meta i 10é máster. Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) i Xàvi Casas (Amatstrong Cycling Team), vàren acusar la duresa de la prova i no vàren poder acabar.