.

.

21 de maig 2012

Cursa de Balsareny 4rts per equips!!!

Ahir a la quarta prova puntuable de la Challenge Catalana Máster 2012 a Balsareny Amatstrong Cycling Team va ser l´equip amb més participants, fins a un total de 7 (Toni Costa, Albert Giol, David Tejero, Toni Gil, José Maria Benitez, Joan Manel Borràs i @Amatstrong), i que tot i la baixa participació va ser una prova realment exigent.

La cursa va ser en tot moment controlada pels corredors de la Penya de Centelles, amb un David Alcaraz imbatible als sprints i amb companys com David Sánchez i Magin Gonzalez treballant perqué en David no tingués problema per batre la resta de corredors a les "volattas".

Amb 50 voltes al traçat de Balsareny i 5 sprints puntuables la resta de corredors vàren intentar puntuar als sprints i nosaltres imagineu amb els grans sprinters que tenim com Albert Giol o Joan Manel Borràs no ho vàrem poder aconseguir, aixó demostra lo ràpid que es va anar a la cursa, 60 quilómetres de recorregut al final amb una mitjana superior als 40 quilómetres/hora.

Albert Giol va patir una forta caiguda a falta de poques voltes pel final que li va impedir lluitar pels primers llocs i per la categoria sénior, havent d´abandonar la prova. Joan Manel Borràs va ser 10é, José Maria Benitez 14é, Toni Gil 15é, Toni Costa 16é i @Amatstrong 22é. David Tejero per problemes físics no va acabar la prova.

A la classificació per equips victória per l´equip de Centelles per davant de Electroizas i el CC Montmell, nosaltres quarts, que ens permeten mantenir-nos quarts a la classificació general també de la Challenge Catalana.

Classificació Oficial de la cursa de Balsareny AQUÍ.

Pel qué fa a la general del Campionat després de Balsareny, continuem amb dos corredors top10 (José Maria Benitez i Albert Giol), tres corredors top10 de la categoria sénior (Albert Giol, Noel Ruiz i David Tejero), i José Maria Benitez top10 a la categoria máster.

Per equips anem quarts amb 39 punts per darrera de Electroizas (54), Club Ciclista Montmell (44), i Penya Centelles (41); i per davant de Munt Bikes (35), CC Vallés (23) i CC Palafrugell (13).

Classificació General Challenge Catalana 2012 AQUÍ.

Més fotos de la cursa en el PICASA de Toni Costa.