.

.

12 de març 2012

Sabadell & Terra de Volcans & Tafalla

Aquest passat cap de setmana també competint el diumenge al Campionat de Sabadell amb els élits i sub23, a la Marxa Terra de Volcans de Amer, a la Copa Navarra de Másters de Tafalla i a la 3a etapa de la Challenge de Biskaia de Másters.

Pel qué fa a la cursa amb els élits i sub23 al Campionat de Sabadell extraordinàri primer lloc a la categoria sénior per Noel Ruiz (Amatstrong Cycling Team), entre els millors conjuntament amb els corredors másters (5ena posició) i 36é absolut envoltant de molts bons corredors élits i sub23, aixó si al pilot principal, arrodonint un gran cap de setmana acabant les dues curses de la categoria que es celebraven a Sabadell. La classificació de diumenge AQUÍ.


També tres integrants del team, Josep Maria Sánchez, David Colomer i Xavier Noguera estaven a la linea de sortida de la ja consolidada Marxa Terra de Volcans a Amer, amb les dures ascensions al Coll de Bracons per La Vola i Sant Marti Çacalm al final de la ruta. Una bona prova de més de 120 quilómetres i molts metres de desnivell.


També comentar la participació de Óscar Gómez (Amatstrong Cycling Team) a la 1a prova de la Copa de Navarra de Másters a Tafalla, amb una participació de molt de nivell i acabant a la posició 68 en un dur recorregut de 100 quilómetres on el vencedor David Garcia del Barcelosa no arribaria al promig de 37 quilómetres/hora, cosa que demostra la duresa de la prova. La classificació de la cursa AQUÍ.


I donar molts ànims també a Xàvi Casas (Amatstrong Cycling Team) que després de arribar tard a la crono inicial de la Challenge de Biskaia de Másters, va desconectar de la cursa i no va participar a la tercera etapa després de la baixada de moral a la segona.

Estàs molt bé de forma Xàvi! Només et convé una mica de descans, que ja portes moltes curses a les cames aquest any! Ànimsss!!!


Via: @Amatstrong