.

.

04 de març 2012

Més pódis aquest cap de setmana (4!!!)

Nan Oliveras (Amatstrong Cycling Team) campió d´Espanya
per autonomies júnior de cross i 5é absolut a Gijón!!!
(c) Foto: Nan Oliveras 

Noel Ruiz (Amatstrong Cycling Team) amb Oritxu,
ahir 1r a la categoria sénior a Ibi i avui 2n a Parcent!!! 
(c) Foto: Glória Amorós

Lobo, Jávi i Xàvi avui a la Interclubs de Barcelona!!!
(c) Foto: Fernando Garcia 

Un altre cap de setmanaSTRONG amb 4 pódis més per la história del club, amb un gran Nan Oliveras (CN Olot - Amatstrong Cycling Team) campió per autonomies i 5é absolut a Gijon als Campionats de Espanya de cross categoria júnior, preparatius pels europeus, i amb equip mig gironí, amb un gran Genís Grau al seu costat!

Un gran Noel Ruiz (Amatstrong Cycling Team) també entre els millors ahir a Ibi (1r sénior i 14é de la general) i avui també a Parcent (2n sénior i 16é de la general), al costat de corredors élit de la categoria dels Guerola Terra i Mar de José Belda, sensacional!!! Un gran Francisco Torrella va ser 1r a Ibi i 2n absolut avui a Parcent, bufff!!!

Classificació de Ibi AQUÍ.
Classificació de Parcent AQUÍ.

I també gran actuació del team a la Interclubs de BCN amb Jávi Puit (Amatstrong Cycling Team) i Joaquim Córdoba (Amatstrong Cycling Team) al capdavant, i doblats la resta dels corredors del team, en una cursa dominada pels corredors de David Padilla, Codigo34, amb quatre corredors entre els 5 primers.

En breu més classificacions de la Interclubs de BCN i dels corredors que s´han desplaçat a Saragossa, que encara no han arribat a casa de la disputa de la cursa dels bombers, Trofeu Oscar Llanos.

Enjoy Cycling & Friends!

Via: @Amatstrong