.

.

10 de març 2012

BREU de les curses on hem estat avui

Challenge Biskaia de Másters: Xàvi Casas (Amatstrong Cycling Team) no ha tingut un bon dia avui a les dues etapes de la cursa (crono matí i etapa en linea de la tarda), arribant tard a la sortida de la crono, i amb aquest regust ha abandonat la segona etapa de la tarda. Demà tercera i darrera etapa, i esperem que les coses li vaigin millor, ànims Xàvi!

Xàvi Casas a punt per la sortida de la 2a etapa a Biskaia
(c) Foto: Mónica Arbat

Trofeu Joan Escolà a Sabadell
: Noel Ruiz (Amatstrong Cycling Team) i Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) han prés part a la cursa, el primer acabant a la grupeta a 4 minuts del vencedor arribant amb corredors élits del CKT i Albert Giol abandonant la cursa cap al quilómetre 70 després del fort ritme de cursa i havent acabat de treballar tard a mitjanit el dia anterior sense poder desencar el suficient, tot i així un entreno més. Classificació de la cursa AQUÍ.

Memorial Mariano Cabrero a Osca: 20é lloc per Joaquim Córdoba (Amatstrong Cycling Team), 21é per Óscar Gómez (Amatstrong Cycling Team) i 43é per Fernando Garcia (Amatstrong Cycling Team), amb 140 participants a la linea de sortida. Arribada en solitàri de dos corredors del CAI élit i sub23 i el pilot a 40 segons on teniem els tres corredors de Amatstrong Cycling Team.

Classificació d´Osca amb tres @amatstrongers
(c) Foto: Quim Córdoba 

ÓscarSTRONG content pel 21é lloc d´avui!
(c) Foto: Rene Galindo 

I demà serem a:

3a etapa Challenge Biskaia de Másters
Xàvi Casas (Amatstrong Cycling Team).
Campionat de Sabadell élit/sub23
Noel Ruiz (Amatstrong Cycling Team).
Copa Navarra de Másters a Tafalla
Óscar Gómez (Amatstrong Cycling Team).
Duatló de Castellfollit de la Roca
Nan Oliveras (Amatstrong Cycling Team)
Marxa Terra de Volcans a Amer
David Colomer, Josep Maria Sánchez, Xàvi Noguera.

Aixó és un no parar!!!

Via: @Amatstrong