.

.

09 de març 2012

CursaSTRONG a Peratallada dimecres!

Xàvi & Stellina & Josep Maria a Peratallada dimecres
(c) Foto: @Amatstrong

Excel.lent resultat dels dos corredors que vàren pendre part a la darrera prova de la Challenge Socials de Peratallada aquest passat dimecres, on Xàvi Casas (Amatstrong Cycling Team) va aconseguir el 1r lloc a la categoria máster i Josep Maria Lloret (Amatstrong Cycling Team) el 5é. La classificació per temps que us linko més avall no està bé perqué en Xàvi va arribar abans que el grup de Josep Maria Lloret, tot i així la posició és la correcta.

Mauricio Muller s´imposa a Airan Fernandez a Peratallada
(c) Foto: @Amatstrong

La cursa un cop més va ser dominada pels corredors élits, i on la fuga bona va ser a càrrec de Mauricio Muller (UPV Bancaja) i Airan Fernandez (Mopesa), els dos primers classificats a la linea d´arribada. Una mica més endarrera tercer i quart els corredors de Bicicletes Esteve Baptiste Bidorni i Oriol Colomé. El pilot a sis minuts i entremig el grupet que va arribar el vencedor de la categoria máster, Xàvi Casas (Amatstrong Cycling Team)!

Molt bona cursa companys, penseu que la meitat dels inscrits es va acabar retirant, i vosaltres sempre deixant-vos veure pel pilot! Moltes felicitats!

Classificació de la cursa AQUÍ.

Via: @Amatstrong