.

.

19 de febrer 2012

Trepitjant una setmana més el pódi!!!


Aquesta és una bonica imatge prévia a la sortida de la cursa de Porqueres, on un sensacional Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) repetia victória com a 1r sénior i a més top20 de nou de la general. Si afegim a aixó la victória també en séniors a la Canonja de Noel Ruiz (Amatstrong Cycling Team) essent 4t absolut i colocant-se a la general absoluta segon de la Challenge i 1r sénior, podem dir que ha estat un segon cap de setmana rodó seguit!!!

A la cursa de Porqueres victória de Antonio Miguel (UPV Bancaja) seguit del seu company d´equip Mauricio Muller (agafant-se els dos de braços a meta) i David de la Cruz (Caja Rural). Un ex-pro, un quasi pro i un pro que vàren dinamitar la cursa desde el quilómetre 3, i fent que fós tot un espectacle dels tres i el pilot a molts minuts de distància, i on viatjaven els nostres corredors.

David de la Cruz, Antonio Miguel i Mauricio Muller ahir
(c) Foto: Raúl Cruz Borrat

Moltíssima diferència entre la gent que treballa 40 hores a la setmana i aquests corredors que només entrenen per mirar de progressar i arribar a algun equip més gran, tot i així, Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) va poder acabar el 16é i 1r sénior, Josep Maria Lloret (Amatstrong Cycling Team) 74é, Xàvi Casas (Amatstrong Cycling Team) el 88é i Fernando Garcia (Amatstrong Cycling Team) el 94é. Josep Maria Sánchez (Amatstrong Cycling Team) sobre la posició 100 peró els àrbitres no el varen classificar. Fora de cursa Xavier Noguera (Amatstrong Cycling Team), Juanjo Calvo (Amatstrong Cycling Team) i Eduard Oller (Amatstrong Cycling Team).

Classificació amb errades de la cursa AQUÍ.

I pel qué fa a la segona etapa de la Challenge de la Canonja, al Trofeu la Rambla, amb 170 corredors a la linea de sortida, nou pódi a la categoria sénior per Noel Ruiz (Amatstrong Cycling Team) fent primer i quart absolut de la cursa en un esprint massiu pels carrers de la Canonja. La victória pel corredor de Codigo 34 Jordi Cervantes. Amb aquesta quarta posició en Noel passa a ser segon absolut de la general amb el mateix del vencedor de dissabte, i amb opcions de victória a la darrera i última etapa la setmana vinent amb la ascensió al Coll de la Teixeta.

Pel qué fa a la resta de corredors del team, José Maria Benitez (Amatstrong Cycling Team) va arribar al mateix grup capdavanter que en Noel i a la posició 62, i una mica més retrassats Toni Gil (Amatstrong Cycling Team) el 111é i Óscar Gómez (Amatstrong Cycling Team) el 113é. Dotzens per equips en aquesta segona prova on els millors el gran equip de Antoni Pineda, el Mopesa de Tarragona.

A la classificació general Noel Ruiz (Amatstrong Cycling Team) és 1r sénior i 2n absolut, i amb el mateix temps i a la posició 17ena José Maria Benitez (Amatstrong Cycling Team) com a també 8é máster, Toni Gil (Amatstrong Cycling Team) el 62é, i Óscar Gómez (Amatstrong Cycling Team) el 71é. A la classificació per equips no estem malament tampoc, vuitens!!!

Classificacions i més info sobre la Canonja AQUÍ.

En breu més fotos de les dues curses!

Via: @Amatstrong