.

.

26 de febrer 2012

Nou doblet históric pel team!!!

Noel Ruiz (Amatstrong Cycling Team) 1r sénior a la Canonja
(c) Foto: Xavier Perez 

Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) 1r sénior a Palafrugell
(c) Foto: Leyre Laraña

No sé com donar les gràcies als 13 corredors que han competit aquest cap de setmana en les rapidíssimes curses de La Canonja i Palafrugell, a més de 41 quilómetres/hora de promig i al costat de boníssims corredors de la categoria élit, que busquen el seu lloc en el camp professional, o altres que gaudeixen competint com els ex-pros Roberto Heras "destruint" el grup a la pujada de la Ganga a Palafrugell, o Angel Edo, acabant 12é a la tercera i darrera etapa de la Canonja.

També nomenar els corredors de Amatstrong Cycling Team que per una raó o altre no han competit, alguns per feina, altres per lesió, altres per trasllat, i altres per compromisos familiars, gràcies companys!

Resumint una mica més, victóries de Shelly Olds (Sel.lecció USA) davant de Antonio Miguel (UPV Bancaja) i Oriol Colomé (Bicis Esteve) a Palafrugell, i de Edu Prades (Mopesa) a la Canonja, per davant de Airan Fernandez (Mopesa) i Sergi Escobar (EKKE Lleida).

Pel qué fa als nostres tot i els problemes mecànics de Albert Giol (Amatstrong Cycling Team) a la "volatta" i de Noel Ruiz (Amatstrong Cycling Team) a la pujada a la Teixeta, han estat els vencedors de la categoria sénior als dos campionats socials de pretemporada, a la Challenge Socials de Girona i a la Challenge de la Canonja respectivament. Moltes felicitats!

Gran cursa dels dos sempre al grup capdavanter i buscant les seves opcions també a la classificació general absoluta, acompanyats de la resta de @strongers, que també han realitzat un bon inici de temporada, i que a poc a poc van agafant ritme de competició.

A l´espera dels resultats oficials de la cursa de Palafrugell, que encara no han estat publicats, i on vàrem tenir 10 corredors a la linea de sortida, els resultats dels nostres corredors a la 3a etapa de la Canonja vàren ser els següents:

3a etapa La Canonja 25.02.2012
Noel Ruiz (Amatstrong Cycling Team) 67é + 3.56
José Maria Benitez 109é + 6.27
Óscar Gómez 123é + 9.15
16ns per equips

General La Canonja (3 etapes)
Noel Ruiz (Amatstrong Cycling Team) 11é + 1.53 (1r sénior)
José Maria Benitez 17é + 4.24 (7é máster)
Óscar Gómez 54é + 24.32 (21é máster)
9ns per equips

Tota la info de la Canonja AQUÍ.

En breu Palafrugell!!!

Via: @Amatstrong