.

.

05 de febrer 2012

@Amatstrongers a 1.9ºC al Vendrell!!!


Finalment han estat tres corredors els que han disputat la Social del Baix Penedés al Vendrell, amb una participació de luxe, amb 161 corredors inscrits, i on Amatstrong Cycling Team ha estat present amb Jávi Puit, Óscar Gómez i José Maria Benitez.

Gran cursa dels tres, amb un Jávi Puit arribant amb el grup capdavanter i disputant places d´honor acabant al top20 a la posició 18, en un grup on també hi havia corredors de nivell com Israel Nuñez, Jaume Morales, Mauricio Muller, Oriol Colomé, Joan Font, Roger Argelaguer, etc... Óscar Gómez i José Maria Benitez han quedat "tallats" al port de muntanya i han arribat en un segon gran grup a poc més de 2 minuts.

La cursa s´ha jugat a l´esprint entre els dos escapats que han arribat amb 18 segons d´avantatge al pilot principal, i on Airan Fernandez (Campo Claro) ha superat Jordi Cervantes (CC Iberia). Ha completat el pódi Joan Font (CC Iberia) que ha estat el millor del grup perseguidor.

En la classificació per equips hem acabat a la posició 11ena, on el Campo Claro, CC Iberia i Bicicletes Esteve han estat els millors en aquesta cursa.

Classificació oficial de la cursa AQUÍ.

S´hi han deixat la pell, a una mitjana de temperatura bestial, 1.9ºC de mitjana durant tota la cursa!

La setmana vinent més, La Canonja i la Bisbal d´Empordà.

Us ho explicarem!

Via: @Amatstrong