10 de febrer 2012

12+1 diumenge a la Bisbal d´Empordà

La Bisbal d´Empordà 2011, @Cavendish & @Amatstrong
(c) Foto: Julie Bourgeois

Aquest proper diumenge es celebra la primera cursa de carretera de la temporada a les comarques gironines amb la celebració del XXXIV Campionat Social del Baix Empordà al municipi empordanés de la Bisbal i amb la precènsia confirmada de 12+1 corredors de Amatstrong Cycling Team.

L´any passat amb una participació de 200 corredors no ens va anar gens malament la cursa, amb tres @amatstrongers al top20 (Jávi & Joan Manel & @Amatstrong), on Jávi Puit (Amatstrong Cycling Team) també va pujar al pódi a la categoria máster. La cursa va ser guanyada per Oriol Colomé (Bicis Esteve) per davant de Jaume Morales (Asesores de Navarra).

Amatstrong Cycling Team confirmat per diumenge:

Albert Giol (Amatstrong Cycling Team)
Eduard Oller (Amatstrong Cycling Team)
Joan Manel Borràs (Amatstrong Cycling Team)
Josep Maria Lloret (Amatstrong Cycling Team)
Josep Maria Sánchez (Amatstrong Cycling Team)
José Maria Benitez (Amatstrong Cycling Team)