.

.

01 de gener 2012

Properes activitats Amatstrong CT 2.0

Comencem l´any amb dues activitats que potser us interessen a alguns dels nostres seguidors, per gaudir d´un dia entrenant amb els corredors de Amatstrong Cycling Team 2.0.

Es tracta de la Michael Barry Head for the Hills CX i un entrenament llarg a l´Estany de Banyoles Test de 200 quilómetres amb la bici de carretera.


Aquestes són les imatges del recorregut de 120 quilómetres que faràn el proper diumenge dia 8 de gener amb les bicicletes de ciclocross part de l´equip de competició de Amatstrong Cycling Team. Josep Maria Sanchez i David Colomer es vàren posar en contacte amb el corredor de Sky Procycling Team i han aconseguit el mateix track de les imatges, recorrent 120 quilómetres entre Girona i Tossa i tornada per un lloc diferent a l´anada.

Per tots els qui volgueu gaudir d´una sortida espectacular amb les bicis de ciclocross, també podeu fer la ruta si us interessa amb les bicis de muntanya. Perqué us en féu una idea hi ha 2.500 metres de desnivell, la tornada per el Santuàri dels Àngels espectacular! En breu més informació del timing de la sortida, estigueu atents al blog!


D´altra banda, el proper 15 de gener @Amatstrong ha convocat el primer entrenament de qualitat a l´Estany de Banyoles, amb 30 voltes al llac, totalitzant 200 quilómetres, com sempre amb bona companyia i amb gran part de l´equip, preparant les primeres curses que vindràn el mes de febrer.

El punt de trobada serà l´Esglèsia de Santa Maria de Porqueres, on hi haurà "boxes" i aparcament pels vehicles, pels que vulguin anar fent parades durant el recorregut. Com fa anys @Amatstrong convoca força ciclistes, que fan el tros i les voltes que els hi convingui, amb una corda de 6,600 metres i cada 11-12 pas per boxes.

Puntualment la sortida es donarà a les 9 del matí i la velocitat de "creuer" serà als voltants dels 33 quilómetres hora perqué en tingueu una idea, en un traçat sense quasi duresa, peró que durant 6 hores acaba essent un entrenament molt exigent.

A veure si us animeu a alguna de les dues!

Via: @Amatstrong