.

.

14 de gener 2012

Prèvia TestSTRONG 200 kms. Banyoles


Demà diumenge en un dels paratges més bonics de les terres gironines del nord, l´Estany de Banyoles, Amatstrong Cycling Team ha convocat un entrenament llarg de volum amb els seus corredors, i com cada any, amb una bona colla de seguidors, per gaudir pedalant plegats i cadascú al seu aire, ja que tothom tria el seu ritme en cadascuna de les 30 voltes que afrontarem, passant sempre per "boxes" a la Esglèsia de Porqueres.

Perqué en tingueu una idea la sortida durarà unes sis hores, a una velocitat de "creuer" de uns 33 quilómetres per hora, amb sortida puntuals a les 9 del matí de "boxes" i arribada prevista sobre les 3 del migdia, després de realitzar 200 quilómetres, en una corda de circuit de 6,6 quilómetres.

Cadascú s´incorpora a la hora que vol, penseu que de 11 a 2 del migdia és quan hi ha més volum de corredors pedalant plegats i la temperatura acompanya millor, ja que la previsió per demà de mínima és de -2ºC i la màxima de 10ºC. Aqui teniu la previsió per demà del Meteocat, important que farà sol i que durant el circuit que dóna la volta a l´Estany no hi ha baixades per agafar fred.


Més coses a tenir en compte, ja que sempre hi ha moments que es va més ràpid que altres, hi ha corredors que venen només 1 o 2 hores i agafen un ritme una mica més alt, els que no porteu massa entrenament si us plau us poseu a roda, i gaudireu del ritme de corredors de Amatstrong Cycling Team.

Si hi ha algú que té pensat realitzar els 200 quilómetres que porti beguda i aliment, ja que és important tenir gasolina "al motor" per no haver de baixar de la bici abans de finalitzar la sortida.

Penseu també que durant el recorregut que fa la volta a l´Estany de Banyoles hi ha terrasses on pendre un café, per que vulgui anar fent parades pel camí, calculant que cada 11-12 minuts es torna a passar pel mateix punt.

Recordeu doncs on trobar la zona de "boxes" on deixarem els vehicles els corredors: Esglèsia de Porqueres, en el bell mig del circuit on entrenarem, i si no ho trobeu pregunteu, és molt senzill de trobar.

Hi ha força gent confirmada, i un dia per fer un entrenament divertit amb la companyia dels corredors de Amatstrong Cycling Team!

Animeu-vos!

Via: @Amatstrong