.

.

22 de gener 2012

FilosofiaSTRONG (No tot és competir!)

Aquest cap de setmana els corredors han realitzat diferents sortides en bici, i com podreu comprovar, no tot és competició a Amatstrong Cycling Team!

En David Colomer (Amatstrong Cycling Team) i la Sandra Deulofeu (Amatstrong Cycling Team) a la primera foto, aquest matí a Viladamat (Alt Empordà), aprofitant un dinar familiar per pedalar una estona fins a la preciosa platja de Sant Martí a Empúries. Més info AQUÍ.


En Carles Garcia (Amatstrong Cycling Team) fent un seguiment d´aus prop de Lleida, desconectant dels estudis i de la gran ciutat i gaudint de paratges embejables amb la bici de btt. Més info AQUÍ.


La tercera foto, de l´entrenament d´ahir dissabte de companys de team amb @Amatstrong (Eduard Oller, David Colomer i Josep Maria Lloret), preparant la cursa de Porqueres del proper dissabte 18 de febrer.


I la quarta foto del retorn als entrenaments en bici de Joaquim Córdoba (Amatstrong Cycling Team), que està preparant la propera edició de la Marató de Barcelona el proper 25 de març. Més info AQUÍ.


Comentar també el debut 2012 en competició de Óscar Gómez (Amatstrong Cycling Team) al Perelló, acabant la cursa en el pilot principal, on no hi ha pogut ser a darrera hora en Jávi Puit (Amatstrong Cycling Team), que també hi havia de pendre part.

En breu més noticies!

Via: @Amatstrong