.

.

11 de gener 2012

200 kmsSTRONGS Estany de Banyoles

@Amatstrong & @Lloretstrong en seràn protagonistes
(c) Foto: Amatstrong Cycling Team

Aquest proper diumenge dia 15 de gener esteu tots convidats i convidades a assistir al segon entrenament de Amatstrong Cycling Team al voltant de l´Estany de Banyoles, 30 voltes de 6.6 quilómetres, totalitzant 200 quilómetres.

Hi serem presents gran part de l´equip i també com sempre forces acompanyants, que volen gaudir de la tranquilitat de l´Estany de Banyoles per rodar en un recorregut sense dificultats, "a roda" de gent preparada, a una mitja aroximada de 33 quilómetres/hora i durant 6 hores conèixer els integrants de l´equip i les noves incorporacions de cara a aquesta temporada 2012.

Podeu afegir-vos en qualsevol moment de l´entrenament ja que es passa aproximadament cada 11-12 minuts per la Esglèsia de Santa Maria de Porqueres, en ple Estany de Banyoles, on tindrem els "boxes" per aparcar els vehicles pels qui vingueu de lluny.

TIMING
08.45 Trobada dels corredors i staff tècnic, preparar les bicis
09.00 Sortida puntuals desde l´Església de Porqueres
12.00 "Pit-Stop" al quilómetre 100, després de finalitzar la volta 15
13.30 "Possible" segona parada al quilómetre 150
15.00 Finalització de l´entrenament després de 6 hores

Tots aquells que volgueu venir penseu que a les 9 del mati la temperatura serà dels voltants dels 3-5ºC, per aixó porteu roba per la fred i menjar si esteu disposats a realitzar tota la sortida.

Penseu també que es porta una velocitat de "creuer" i que es pot parar i començar quan es vulgui, es pot fer a trossos sense problemes, perqué sempre passem pel mateix punt.

Animeu-vos que ens ho passarem molt bé!

Via: @Amatstrong