.

.

17 de desembre 2011

Megaelagas-Skoda gran equip 2012

MotoGP Jaume Morales al capdavant del team
(c) Foto: Julie Bourgeois

Un dels equips másters de carretera més forts de Catalunya el proper 2012 serà el nou Megaelagas-Skoda, encapçalat per Jaume Morales, fusió del Biciequip Centelles i del Ficogest de Terrassa.

Amatstrong Cycling Team intentarem estar el més a prop possible al seu nivell, peró si els seus corredors es troben al 100% quasi són imbatibles. Al costat del campió del món de tàndem 2011 Jaume Morales (preparant la seva participació a les properes olímpiades de Londres) hi haurà David Alcaraz (ex-campió de Espanya de Policies i Bombers), Magin Gonzalez, David Sanchez, Francisco Samaniego, Eduardo Lecina, David Lopez, Miquel Mestres i José Parejo, juntament amb els veterans de la categoria de 40 Adolfo Garcia, Jordi Pericas i Pedro Viana. També en les proves de nivell nacional estaràn recolzats per David Alier, Joan Casals, Jorge de Vicente, Luis Ibañez, Alfredo Sánchez i David Lecina.

Segur que ja es deixen veure a les primeres proves socials de la temporada, ja que són corredors que participen en moltes competicions i que recullen molts de premis a cada cursa.

Si senyor, un altre gran equip de la categoria máster!

Molta sort companys!

Via: @Amatstrong