.

.

24 de desembre 2011

MatíSTRONG a Vic 5 de 5!

Els nostres protagonistes aquest mati al CX Ciutat de Vic
(c) Foto: Mariona de Planell

EduSTRONG el nostre millor corredor avui a Vic
(c) Foto: Pep Poblet

Els cinc components de l´equip acabant la cursa!
(c) Foto: Joan Manel Borràs

Gran matí de ciclisme a Vic amb la celebració dels Campionats de Catalunya absoluts de ciclocross de totes les categories, i amb la participació de 5 corredors de Amatstrong Cycling Team a la segona prova, conjuntament amb els corredors de la categoria júnior.

Matí rodó pels nostres corredors, sense caigudes, ni averies, ni abandonaments, en un circuit marcat per la humitat i la baixa temperatura, propera quasi tota la cursa als 6-7ºC. El nostre millor corredor ha estat la nova incorporació pel 2012 Eduard Oller (Amatstrong CT) que ha acabat 15é de la categoria máster a 5 minuts dels millors avui al pódi, Gustavo Dacosta (Tomàs Domingo 1er), Arnau Rota (Team Orbea 2n) i Tomás Misser (Llinars 3r). La resta també fent una bona cursa han estat Joan Manel Borràs (Amatstrong CT) 18é máster, Josep Maria Sánchez (Amatstrong CT) 21é máster, Xavier Casas (Amatstrong CT) 23é i Fernando Garcia (Amatstrong CT) 24é máster.

Essent aquesta la darrera prova puntuable pel calendàri català, ara aquests corredors han de cambiar el xip perqué en breu comença de nou la temporada de carretera, ah! Peró abans aquest proper dilluns 26 de desembre tindrem tres corredors a la Cursa del Pavo de Vilanova i la Geltrú (Fernando Garcia, Jávi Puit i Xàvi Casas) i parell de corredors el mateix dia de Sant Esteve a la Cursa del Pavo de Lleida (Joaquim Córdoba i Joan Manel Borràs). Aqui no parem!

En breu més cróniques i fotos de Vic.

Porteu-vos bé que aquesta nit hi ha tió!

Via: @Amatstrong