.

.

25 de desembre 2011

IndiotsSTRONG demà a Lleida i Vilanova!


Us pensàveu de que ja haviem acabat la temporada? Doncs no, demà Amatstrong Cycling Team serà present a les dues curses de carretera que es celebren a Catalunya, a Lleida i a Vilanova i la Geltrú.

A partir de dos quarts d´onze a Lleida i sota la organització del Club Ciclista Terraferma es celebrarà la Cursa de l´Indiot a la Rambla Corregidor Escofet, amb la participació de Joaquim Córdoba (Amatstrong Cycling Team) i Joan Manel Borràs (Amatstrong Cycling Team). Cursa en circuit urbà amb esprints puntuables, on els corredors amb més punta de velocitat ocuparàn amb tota seguretat els primers llocs. Més info de la prova AQUÍ.

D´altra banda, a partir de les onze del matí al polígon industrial Poligon del Notàri de Vilanova i la Geltrú, es celebrarà la 1a Cursa del Pavo, sota la organització de la UC Vilanova, també en un circuit urbà, i amb la participació de tres corredors de l´equip: Jávi Puit (Amatstrong Cycling Team), Fernando Garcia (Amatstrong Cycling Team) i Xàvi Casas (Amatstrong Cycling Team). Més info de la prova AQUÍ.

Us explicarem com ha anat demà a la tarda.

Que acabeu de passar un bon dia de Nadal!

Via: @Amatstrong