.

.

11 de novembre 2011

Revolució d´equips máster pel 2012!


La temporada 2012 a nivell federatiu no sabem com estarà després de les eleccions a la Federació Catalana de Ciclisme, peró la categoria máster pujarà el seu llistó amb l´arribada de nous equips i patrocinadors, algun dels quals amb corredors de primeríssim nivell, i que després del seu pas per la categoria sub23 i élit, volen seguir gaudint de la competició en aquesta categoria.

El nou Peixetaries 8 - Lizarran 2012 arriba a la categoria máster amb corredors de la talla de Jordi Fernandez, Claudi i Sebastià Franco, Ricard i Eric de Miguel, Miquel Escolà, Arnau Mendez o Aitor Aznar.

La fusió també dels equips MonBike&Run i Electrolizas de Terrassa, amb els germans Edu i Albert Gómez, David Pua, Sergi Barril, etc...

El nou equip també de Terrassa encapçalat per Raúl Cruz, fent tàndem amb Antonio Lindez, provinents del desaparegut Asesores de Navarra.

La fusió també del Ficogest de Terrassa amb el de l´Skoda Centelles, amb corredors de la talla de Oriol Garcia, David Alcaraz o David Sánchez. Al capdavant dirigint-los un gran Edu Lecina.

Els tres millors equips de Catalunya el 2011: Munt Bikes, Skoda-Montmell i Amatstrong Cycling Team.

I el possible creixement del Club Ciclista Palafrugell de cara a la propera temporada, amb ganes de seguir també la Challenge el 2012, amb corredors de primer nivell com Miguel Martin, Javi Requena, Xavi España o Ciscu Sagrera.

Quin 2012 més animat!

Via: @Amatstrong