.

.

08 de gener 2011

Timing de l´entrenament de demà i previsió

Aquest és un petit recordatóri per tots els que vingueu demà a pedalar "light" conjuntament amb el nostre equip. Sortirem puntuals a les 10 del matí desde la mateixa Esglèsia de Porqueres, que la trobareu al bell mitg de l´Estany de Banyoles.

La ruta prevista són uns 90 quilómetres, passant per el que la grupeta olotina que acostumo a entrenar conjuntament anomena "la costa", una tornada més "light" quan fan els seus entrenaments, que si es torna per Sant Pau. Passarem per l´antiga carretera que porta a la Garrotxa per Serinyà, Besalú, Argelaguer, Sant Jaume de Llierca, Castellfollit de la Roca, Sant Joan les Fonts, La Canya i direcció després cap a Capsacosta desviant-nos per Sant Pere Despuig i arribant al Mas Solà.

Fa pocs dies @Amatstrong a Castellfollit
de la Roca amb en Josep, demà repetirem!
(c) Foto: @Amatstrong

Són unes carreteres molt tranquiles paral.leles a la carretera principal per arribar a la Vall de Bianya. Després agafarem per mi una de les carreteres més precioses de la Garrotxa que ens portarà a Sant Martí de Capsec. Tornarem de nou cap a Sant Joan les Fonts i Castellfollit de la Roca. Aqui agafarem la carretera direcció a Oix, i a pocs quilómetres girarem a la dreta direcció Sant Eudald de Jou i cap a Montagut falta gent. Després girarem de nou cap a Argelaguer i la inversa dels primers quilómetres de la sortida cap a Besalú, Serinyà i arribada a Banyoles cap a quarts de dues.

Aquests són alguns dels corredors i seguidors confirmats per demà:

Albert Giol (Amatstrong Cycling Team)
Amatstrong (Amatstrong Cycling Team)
Gonzalo Vilaseca (Amatstrong Cycling Team)
Jávi Puit (Amatstrong Cycling Team)
Joaquim Córdoba (Amatstrong Cycling Team)
Josep Brugués (Amatstrong Cycling Team)
David Colomer (Amatstrong Cycling Team)
Eduard Oller (Radikal Bikes)
Albert Oller (Radikal Bikes)
Moisés Llenas (Radikal Bikes)
Xávier Guillén (Impuls Medes Bike)
Félix Perez (Impuls Medes Bike)
Jávi Gomez (Impuls Medes Bike)
Josep Codinach (Viveros Alcanar)
Xavier Vinyes (Bicicletes Esteve)
Josep Gironés (Bicicletes Esteve)
Lluis Puigbert (Esport Ciclista Figueres)
Marc Quintana (Club Ciclista Olot)

Segons les previsions tindrem un dia semblant al d´avui, amb calor i temperatures rondant els 15ºC durant tota la ruta. De baixada cap a Banyoles per si de cas porteu algun paravent per si canvia la cosa, peró no està previst.

Via: @Amatstrong